Skip to main content

List of Cities R-Z

Utrecht, Netherlands

ToekomstAcademie ingezegend met interculturele dienst in Janskerk Utrecht

februari 3, 2016/0 Reacties

 

in Compassie algemeen, Jeugd, Nieuws /door Gerthe LamersOp zondag 7 februari wordt de eerste ToekomstAcademie officieel ingezegend met een bijzondere interculturele dienst in de Janskerk in Utrecht. Wij heten u van harte welkom om dit samen met ons te vieren!

Tijdens deze samenkomst is er inbreng van verschillende religieuze gezindte uit Utrecht. Zo is er een bijzonder duet tussen een joodse chazan en een imam, zijn er optredens van talentvolle jongeren en coaches en komen er liederen voorbij uit de theatervoorstelling ‘As I Left My Father’s House’ van New Dutch Connections. Na afloop is er ruimte voor ontmoeting met jongeren uit ons traject. Zij willen graag vertellen over hun toekomstdromen en in contact komen met mensen in Utrecht die hen kunnen helpen bij hun ontwikkeling.

Na afloop van de bijeenkomst zijn er verschillende performances van jongeren. Zij willen graag hun talenten overbrengen en vertellen over hun toekomstdromen. Daarnaast presenteren we ons handboek ‘As I Left My Father’s House’. Deze voorstelling werd in 2009 voor het eerst opgevoerd in de Janskerk in Utrecht en is inmiddels 300 keer uitgevoerd door het hele land. Het handboek biedt een geweldig handvat om diverse religieuze en culturele groeperingen nader tot elkaar te brengen. Deze succesformule willen we op 7 februari graag aan een groter publiek presenteren.

 


 

←  Go back

MENU CLOSE